Q 1. What was happened to the girl that she was so frightened?
Ans. She was afraid because a man carried out a dead body of a women from the car. She thought that the killer had seen her. She was afraid because she thought the killer would follow and kill her.
Q 2. Why did she ask the Man not to let him in? Who is he?
Ans. She asked him not to let him because she thought he was the killer of a women. She was afraid he would kill her too. But he was humble and unaware about the situation.
Q 3. Why did not the girl recognize the killer?
Ans. She did not recognize him because it was rainy day on that night. She did not see his face due to dark and stormy night.
Q 4. What was the condition of the weather?
Ans. The weather was unpleasant. It was raining night. There was mud every where due to the rain. It was lightening flashed night.
Q 5. Who was the second Man? Why had he come to the bus station?
Ans. The second man humble man. He did not aware about the whole situation which had happened before. He had come to the station for taking bus. He had come here to avoid himself from the rain.
Q 6. Why was the girl afraid of the second Man?
Ans. She was afraid of him because he was following her. She thought he was the killer. She thought he would kill her too because she had seen him while uploading the dead body of a woman from the car.
Q 7. Why was the girl get frightened when she saw the flashlight with the Man?
Ans. She was afraid of the second man because he was following her. She did not know the killer was the man who was the first man. When he brought out the flashlight from his pocket, she at once recognized him the killer because it was the same flashlight like her.
Q 9. What was actually turn out at the end?
Ans. At the end of the play the story comes to the end that the killer is the first man. The does not recognize him at first but when he brings out the flashlight from his pocket, she recognize him the killer. She thinks the second man is the killer because he is following her. But he was a humble man who came there to get the bus.
Q 10. How was the girl saved from the man?
Ans. She had saved from the killer by the help of dog. The dog jumped on the killer and seized him with his teeth. The killer got frightened and went away by the attack of the dog. So, the girl was saved by the dog.
Q 11. Why was the Man acted so friendly towards her? He even advised her to go to the police. Why?
Ans. He did this to make her sure he was kind and humble with her. He wanted to make sure that the girl had seen him or not. He wanted to get respect from her while treating well. He want to know either she had reported to police or not. He had plan to kill her when she would be alone.
No comments:
Post a Comment